ЈКП Градско саобраћајно предузеће „Београд"
 | Новости  | Новости  |

НОВОСТИ

 
16.10.2024.
САОПШТЕЊЕ
ОБЕЛЕЖЕН ДАН ПРЕДУЗЕЋА И КРСНА СЛАВА
ЈКП ГСП „Београд“ 14. октобра обележио је 132. годину постојања и, четрнаесту годину заредом, прославио крсну славу – Покров Пресвете Богородице. Свечани чин резања славског колача обавио је свештеник Стеван Вукић у присуству менаџмента и гостију и том приликом присутнима честитао празник и данашњу славу:
„Као што је потребно да саобраћајни путеви буду добри и исправни како бисте своје услуге вршили на адекватан начин и путнике превезли безбедно и на време, тако морамо да трасирамо и свој духовни пут. А онда ће се и оне земаљске, материјалне ствари уклопити.
Желим вам да издржите сва искушења модерног света, нек нам је свима Бог у помоћи“, пожелео је отац Стеван.
Домаћин славе био је Зоран Шарац, в.д. директора ЈКП ГСП „Београд“, који се захвалио оцу на лепим речима и жељама, а окупљенима и свим запосленима честитао славу и Дан предузећа:
„Из године у годину тежимо бољем квалитету услуге коју пружамо грађанима Београда и трудимо се да пословање наше фирме иде узлазним током. Срећа је што на том путу имамо подршку и помоћ града Београда, који жели да од ГСП-а направи стабилно и функционално предузеће са оптималним бројем возила и запослених. У том правцу предузима разне кораке, како бисмо се заједно изборили за што бољи стандард и услове рада запослених, и обновили возни парк.

Поред уговорених 150 аутобуса и 25 трамваја, у припреми је и додатни контигент од 250 аутобуса, 80 трамваја и исто толико тролејбуса, тако да ће целокупан возни парк, који је грађанима свакодневно на располагању, за две до две и по године бити обновљен.
Из месеца у месец, контуре бољитка ће бити све јасније, а нама остаје да, као и до сад, радимо квалитетно и вредно, па ни резултати неће изостати“, поручио је в.д. директора.
Свечаности су присуствовали и председник Надзорног одбора ГСП Бошко Ражнатовић, као и Горан Mедаковић из Kабинета градоначелника, секретар Секретаријата за јавни превоз Радован Кремић и директор ЈКП „Наплата превозне услуге Београд“ Славен Андрић.

НАГРАЂЕНИ НАЈВЕРНИЈИ


Директор Зоран Шарац, заједно са извршним директорима Предузећа, уручио је признања колегиницама које су напуниле 35 и 40, као и колегама са 40 односно 45 година непрекидног рада у ГСП. Слављеници су добили плакете и сатове који ће им бити лепа успомена на предузеће којем су посветили свој радни век. Директори су им се захвалили на верности и доприносу који су дали градском превознику, а затим су разговарали са њима о томе како је ГСП изгледао деценијама уназад, о томе какав је сад, али и о ГСП-у какав би требало да остане њиховим наследницима.



НОВОСТИ

АРХИВИРАНЕ НОВОСТИ

Место за Ваш банер Место за Ваш банер
Kнегиње Љубице 29 | 11158 Београд ПАК: 105713 Телефон: 011/366-4000
Матични број: 07022662 ПИБ: СР 100049398

Ауторска права: ЈКП ГСП „Београд" © 2016. продукција: С.П.И.С.